ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

ΣΤΑΘΗΣ ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ

Σύντομο Βιογραφικό

Είμαι ο Στάθης Συμεωνίδης απόφοιτος της Κτηνιατρικής Σχολής του ΑΠΘ. Γεννήθηκα στην Ζυρίχη της Ελβετίας (κατά την διάρκεια της απόκτησης της ειδικότητας της χειρουργικής του πατέρα μου). Τα σχολεία της βασικής εκπαίδευσης τα τελείωσα στην Καβάλα, όπου τα τελευταία 15 περίπου χρόνια διατηρώ ιατρείο ζώων συντροφιάς , στην οδό Γαλλικής Δημοκρατίας 29. Είμαι μέλος του Πανελλήνιου Κτηνιατρικού Συλλόγου, της Ελληνικής Κτηνιατρικής Εταιρείας,της Εταιρείας Ζώων Συντροφιάς και της Εθελοντικής Δράσης Κτηνιάτρων Ελλάδος (Ε.Δ.Κ.Ε). Παρακολουθώ κάθε χρόνο συνέδρια και εκπαιδευτικά προγράμματα (Ελλάδα και Ευρώπη) για να διατηρώ και να βελτιώνω το επίπεδο των ικανοτήτων μου. Μεγάλη αγάπη η χειρουργική (το γονίδιο μάλλον). Τον τρέχοντα χρόνο τελειώνω το M.B.A. του ΤΕΙ ΑΜΘ (http://mba.teikav.edu.gr)

symeonidis-stathis2

Αγαπητοί φίλοι,

Η ιδέα για την δημιουργία ενός site σίγουρα δεν είναι καινούργια. Η πραγματοποίηση της, όμως, γίνεται την στιγμή που πρέπει.

Στον ιστότοπο αυτό θα βρείτε  το όραμα και την αποστολή μας καθώς και πάρα πολλές πληροφορίες για πολλά θέματα που αφορά τους τετράποδους φίλους μας. Υπάρχει οπτικοακουστικό υλικό με ενδιαφέροντα περιστατικά( θα είναι συνεχώς εμπλουτιζόμενο).

Θα βρείτε άρθρα για ενδιαφέροντα θέματα υγείας και συμπεριφοράς. Κάθε άρθρο θα συνοδεύεται από πληροφορίες για την πηγή και τον συγγραφέα, ώστε να μπορεί κάποιος να συνεχίσει την έρευνα για πληροφορίες που τον ενδιαφέρουν. Κάναμε προσπάθεια να υπάρχει εγκυρότητα σε κάθε τι που έχει αναρτηθεί γιατί είναι γνωστό ότι ο όγκος πληροφοριών είναι τεράστιος και όχι πάντα έγκυρος.

 Η δυνατότητα επικοινωνίας και  λύσης αποριών για κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζει το ζώο σας θα βοηθήσει στην λύση των προβλημάτων του, μέχρι ένα βαθμό. Επισημαίνω, ότι η διάγνωση τίθεται μόνο όταν εξετασθεί πλήρως το ζώο στο ιατρείο.

Τα φάρμακα που προτείνουμε  για την πρόληψη και την θεραπεία, είναι αυτά των οποίων η αποτελεσματικότητα έχει δοκιμαστεί. Όμως, λαμβάνουμε πάντα υπόψη και τις δικές σας δυνατότητες, οικονομικές και άλλες, έτσι ώστε να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην καλύτερη (για εσάς) τιμή. Η ελληνική κτηνιατρική φαρμακευτική αγορά είναι γεμάτη με πρωτότυπα και γενόσημα φάρμακα όμως, σε ένα χώρο σαν τον δικό μας και με την τεράστια εμπειρία που υπάρχει, προέχει η επιστημονικά και εμπειρικά τεκμηριωμένη θεραπεία και πρόληψη και όχι η λογική του super market.

Επιπλέον, δίνουμε τις απαραίτητες διατροφικές κατευθύνσεις για κάθε στάδιο της ζωής του αγαπημένου σας φίλου, μια και υπάρχει συνεργασία με τρεις μεγάλες εταιρείες σκυλοτροφών και γατοτροφών.

Περιηγηθείτε με την άνεση σας, στείλτε μας μήνυμα(τα) με τις απορίες σας και τις παρατηρήσεις σας και εμείς θα συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε και να το βελτιώνουμε.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και ελπίζουμε σε μια γόνιμη και μακροχρόνια συνεργασία, βασισμένη πάνω στην αγάπη για τους τετράποδους φίλους μας , την επιστημονική γνώση αιχμής και την καλόπιστη συνεργασία.

Φιλικά,

Στάθης Α. Συμεωνίδης

Κτηνίατρος

MEET THE TEAM

ΜΑΓΔΑ ΚΟΣΜΙΔΟΥ

ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ

Γεννήθηκα στην Καβάλα, όπου μεγάλωσα και τέλειωσα την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Η αγάπη για τα ζώα αποτέλεσε τον οδηγό για να σπουδάσω την πρώτη επιλογή που είχα στο μυαλό μου: την κτηνιατρική. Αποφοίτησα από το τμήμα Κτηνιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και έχω, ήδη, συμμετοχές σε συνέδρια και σεμινάρια μια και η γνώση δεν σταματά να εξελίσσεται. Μιλάω δύο γλώσσες (Αγγλικά και Γερμανικά). Ο τελευταίος χρόνος με βρίσκει να απασχολούμαι στο Ιατρείο Μικρών Ζώων του Στάθη Συμεωνίδη

home-1

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Γεννήθηκα στην Καβάλα, όπου τέλειωσα τα σχολεία της βασικής εκπαίδευσης. Πήρα το πτυχίο της Διοίκησης επιχειρήσεων από το ΤΕΙ ΑΜΘ, όπου ολοκλήρωσα και το μεταπτυχιακό πρόγραμμα ΜΒΑ του τμήματος. Μιλάω τρεις γλώσσες (αγγλικά, γαλλικά, ιταλικά). Πριν τρεις μήνες ξεκίνησα την συνεργασία μου με το ιατρείο έχοντας αναλάβει την εξυπηρέτηση των πελατών.

 • ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

  Για εμάς τους "γονείς" των τετράποδων παιδιών μας, το ιατρείο σας πληρεί όλες μας τις προσδοκίες ! Άμεση Εξυπηρετηση, άρτιο εξοπλισμό και καθαρό περιβάλλον ! Υπαρχει μεγαλη ποικιλία τροφών που καλύπτουν τις ανάγκες καθε ζώου -ανάλογα με πάθηση και ηλικία- ! Το σημαντικότερο για μας όμως είναι Ότι η δουλειά σας ξεπερνά και τα όρια του ιατρείου ! Σας έχουμε χρειαστεί εκτός ωραρίου , εκτός εργάσιμων ημερών και πάντα ήσασταν παρόντες ακόμα και αν έπρεπε να έρθετε στο οποιοδήποτε χώρο που απαιτούσε η περίσταση ή να σηκώσετε το τηλ ακόμα και ακατάλληλες ώρες (και χωρίς έξτρα οικονομική επιβάρυνση Σαββατοκύριακου πχ όπως συμβαίνει άλλου ) ... Σας ευχαριστούμε για ολα Μινη Κιττυ Τζαφη Λουσυ

  Παναγιώτης - Αθανασια,

 • ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

  Οφείλω να ομολογήσω την ευχαρίστησή μου όχι μόνο για την εξυπηρέτηση των περιστατικών που είχε κατά καιρούς ο αγαπημένος μου Choco, αλλά και για την έγκαιρη ενημέρωση, απαραίτητη πληροφόρηση και πρόληψη που διαρκώς μου προσφέρεται.

  Νατάσσα-Choco, 28,

 • ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

  Δεν έχω να πω τίποτε άλλο παρά μόνο ένα τεράστιο ευχαριστώ για την παρατηρητικότητα, την υπομονή και την ψυχική δύναμη που δείξατε προκειμένου να σωθεί το ζωάκι μας.

  Νέλη,
  κάτοχος γάτας

 • ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

  Πέρα από τις κτηνιατρικές παροχές και την άψογη συνεργασία όλων, είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένη και για την εξασφάλιση της διατροφής, τροφές και λιχουδιές, που μας παρέχει το ιατρείου του κ. Συμεωνίδη.

  Έλενα, 24,
  Κάτοχος κουνελιού, Φίφη

 • ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

  Έπειτα από απαίτηση του γατούλη μας του Leo, θέλω να ευχαριστήσω τον ιατρό μας κ. Συμεωνίδη και την υπόλοιπη ομάδα του ιατρείου για την άψογη και άκρως επιστημονική αντιμετώπιση κάθε φορά που το χρειαστήκαμε. Τελικά νομίζω ότι και εγώ σ' αυτόν θα πηγαίνω.

  Χρήστος Παπαδόπουλοs,

 • ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

  Η άψογη εξυπηρέτηση από το προσωπικό του ιατρείου και η ικανοποίηση που λάβαμε από την αποκατάσταση της υγείας των τετράποδων μας συγκατοίκων μας ευχαριστεί ιδιαίτερα!

  Θεολής Θεόδωρος, 30,