ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΝΕΑ

Μείνετε ενημερωμένοι και δείτε χρήσιμες συμβουλές που θα βοηθήσουν

ΕΔΚΕ: Στείρωση και φροντίδα αδέσποτων ζώων στα Κουφονήσια

By: | Tags: | Comments: 0 | Δεκέμβριος 14th, 2015

Μια ακόμη αποστολή για την φροντίδα και στείρωση αδέσποτων ζώων πραγματοποίησε η Εθελοντική Δράση Κτηνιάτρων Ελλάδος, επισκεπτόμενη τα κουφονήσια. Δείτε παρακάτω το επίσημο δελτίο τύπου:

Το τριήμερο 27-29/11/15 ομάδα της ΕΔΚΕ αποτελούμενη από τις Μάτα Ελευθερία(αρχηγός αποστολής) Δέγλερη Αλίκη, Φωτοπούλου Ελένη, Κοκλιώτη Μαρία, Φερέιρα Ηρώ, Βέργου Αφροδίτη και την φοιτήτρια Κριμπισλή Νικολέττα μετέβη στα Κουφονήσια όπου και στείρωσε71 γάτες και 4 σκυλιά!

Η ΕΔΚΕ είχε την τιμή και τη χαρά στην τελευταία της αυτή αποστολή, που έγινε στα Κουφονήσια,εκτός των προγραμματισμένων στειρώσεων , να συνεργασθεί με το τμήμα Παρασιτολογίας του Α.Π.Θ και τη Dr Διάκου Αναστασία, συλλέγοντας κόπρανα και κάνοντας αιμοληψίες σε 30 γάτες!

Η συνεργασία αυτή ανοίγει νέους ορίζοντες στις αποστολές της ΕΔΚΕ, και ευχόμαστε να ακολουθήσουν νέες δράσεις και συνέργιες και με άλλους τομείς του κλάδου μας!

Ευχαριστούμε το μεγαλο δωρητή μας το Ιδρυμα Νιάρχος, καθώς και τους μεγάλους χορηγούς μας Royal Canin, PURINA,Acana Orijen και Ceva Hellas, τους Χορηγούς μας Hills Astron χημικά , ELANKO HELLAS, Zoetis Hellas, Gerolymatos International Vet, τους υποστηρικτές μας Provet SA και Virbac Hellas καθώς και όλους εκείνους τους συμπολίτες μας, που πιστεύοντας στο έργο μας, συνεισφέρουν μέσω των λογαριασμών της ΕΔΚΕ.

Οι Έλληνες Εθελοντές Κτηνίατροι εργάζονται αμισθί.
Η βοήθεια σας για την εξυπηρέτηση του σκοπού μας, είναι ζωτική. Όσοι μέχρι σήμερα δεν μας ξέρετε, μπορείτε να μας γνωρίσετε στο www.edke.gr.
Όσοι θεωρείτε ότι η παρουσία μας είναι χρήσιμη, μπορείτε να στηρίξετε την προσπάθεια μας να βοηθήσουμε τα ζώα, στέλνοντας μήνυμα στο 54574 γράφοντας τη λέξη ΕΔΚΕ (Ελληνικά ή Λατινικά) με χρέωση 2,48 ευρώ, η μέσω pay pal στους λογαριασμούς της ΕΔΚΕ.

Δείτε σχετικές φωτογραφίες από την αποστολή:

ΠΗΓΗ: diagnovet.gr