ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΝΕΑ

Μείνετε ενημερωμένοι και δείτε χρήσιμες συμβουλές που θα βοηθήσουν

Σκύλος με ειδικές ανάγκες πολεμά τον καρκίνο και εμπνέει!

By: | Tags: | Comments: 0 | Ιανουάριος 27th, 2016

Έχει περισσότερους από 12.000 φίλους στο Facebook παγκοσμίως, που του στέλνουν λόγια ενθάρρυνσης, παιχνίδια και λιχουδιές.

 

Ένα μπουλντόγκ με ειδικές ανάγκες, που πολεμά με τον καρκίνο, έχει εμπνεύσει χιλιάδες ανθρώπους με τη μάχη του.

Ο Griffin, ένα πεντάχρονο Αγγλικό μπουλντόγκ από το Maine, γεννήθηκε με σύνδρομο του κολυμβητή, μια αναπτυξιακή διαταραχή που οδηγεί τους σκύλους να έχουν επίπεδο θώρακα και κοιλιά, αφήνοντας τους με λοξά πόδια. Οι περισσότεροι σκύλοι με την πάθηση δεν μπορούν να περπατήσουν και πολλοί τελικά υποβάλλονται σε ευθανασία.

Σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες του, ο Griffin επρόκειτο να υποβληθεί σε ευθανασία όταν τον έσωσαν. ‘’Ω Θεέ μου, αυτός ο σκύλος χρειάζεται μια οικογένεια’’, σκέφτηκαν.

Τώρα ο Griffin έχει το δικό του αμαξίδιο, που τον βοηθά όχι μόνο να περπατά αλλά και να τρέχει. Έχει περισσότερους από 12.000 φίλους στο Facebook παγκοσμίως, που του στέλνουν λόγια ενθάρρυνσης, παιχνίδια και λιχουδιές.

Έχοντας διαγνωστεί με λέμφωμα το 2013, οι τρυφερές αυτές λέξεις έχουν λάβει νέο νόημα. Οι θαυμαστές του Griffin συγκέντρωσαν 20.000 δολάρια για να βοηθήσουν το σκυλάκι να πολεμήσει τον καρκίνο.

Οι ιδιοκτήτες του δεν ξέρουν πόσος χρόνος απομένει στον Griffin, αλλά γνωρίζουν ότι έχει εμπνεύσει πολλούς ανθρώπους με την ιστορία του.

 

ΠΗΓΗ: www.iatronet.gr